Odottava äiti löysi kuvansa fetissisivustolta

Digi · Annika Kela

Australialaisnainen järkyttyi kuullessaan, että hänen julkaisemansa kuva oli varastettu ja se oli julkaistu kyseenalaisella sivustolla. 24-vuotias Megan Ireland esiintyi kuvassa kookkaan raskausvatsansa kanssa.

Daily Mail -lehden mukaan Meganin Facebook-kuvan oli varastanut hänen ystäväkseen tekeytynyt profiili. Afina-niminen profiili keräsi määrätietoisesti kuvia raskaana olevista naisista. Afina yllytti myös Megania julkaisemaan itsestään vatsan paljastavia kuvia.

Ireland otti viimeisimmän kuvan vain päiviä ennen synnytystään. Kuvassa vatsa näytti niin suurelta, että se oli valmis poksahtamaan hetkenä minä hyvänsä. Megan haki kuvallaan muiden odottavien äitien sympatiaa.

Afina varasti naisen kuvat ja julkaisi ne raskausfetissi-sivustoilla. Tapauksen johdosta Megan on tuntenut olonsa hyväksikäytetyksi. Perheenäidistä on vastenmielistä ajatella, että joku saa seksuaalista mielihyvää katselemalla kuvia hänen vauvamahastaan. Afina-profiili on poistettu Facebookista ja sen epäillään varastaneen myös muiden odottavien äitien kuvia.