Uusi hittilaji leviää – raivohuoneissa tuhotaan tavaroita silmittömästi!

Lifestyle · Annika Kela

Kanadan Torontossa on avattu hiljattain raivohuone, jossa ihmiset voivat käydä purkamassa raivoaan tavaroiden tuhoamisen avulla. Rage Room ei ole ideana uusi, vaan konseptin kaltaisia huoneita löytyy myös muualta maailmasta.

Raivohuoneessa asiakas tuhoaa tavaroita valitsemallaan aseella. Esimerkiksi Toronton Rage Room tarjoaa 15 eurolla kattavan paketin tavaroita asiakkaan tuhottavaksi. Puolen tunnin sessioon sisältyy herätyskelloja, radioita, tuoleja, pöytiä, astiastoja ja muita kodeista tuttuja esineitä.

Asiakas voi tuhoamissessionsa aikana kuunnella hänelle mieluista musiikkia kaiuttimien kautta. Rage Roomin perustajat ovat toiveikkaita konseptinsa suhteen, sillä raivohuoneiden suosio on ollut hiljattain kasvussa.

Raivohuoneessa purkautuu valtava määrä energiaa ja sitä voidaan pitää tehokkaana liikuntamuotona. Tavaroiden tuhoamisen on kerrottu olevan rentouttava kokemus. Monet asiakkaista ovat olleet sitä mieltä, että voimiensa käyttäminen tavaroiden tuhoamiseen on myös erittäin hauskaa. Ehkäpä jonain päivänä konsepti rantautuu myös Suomeen.