Kaksosten äiti kyllästyi kysymyksiin – intiimit vastaukset kyltteihin

Lifestyle · Annukka Heikkilä

Tuoreet äidit saavat monesti paljon huomiota muilta ihmisiltä kulkiessaan pienen vauvan kanssa kaupungilla. Etenkin naiset voivat jäädä vaunujen luo ihastelemaan pientä lasta ja kyselemään äidiltä vointia ja kuulumisia.

Yksi lapsi saa jo ihastelua aikaan, mutta ihastelu viedään vielä korkeammalle tasolle, kun vaunuissa istuukin kaksoset. Annie Nolan -niminen kaksostyttöjen äiti saa jatkuvasti olla vastaamassa ihmisten kysymyksiin, jotka ovat yleensä kerrasta toiseen juuri samoja. Eräänä päivänä Nolan kirjoitti kummankin lapsen syliin pienet kyltit, jotka sisältävät kaikki mahdolliset vastaukset, jotka ihmiset haluavat häneltä tietää.

Kylteissä Nolan kertoo, että kaksoset ovat hänen, he eivät ole identtiset, mutta kummatkin ovat tyttöjä ja näyttävät kieltämättä paljon samalta. Tytöt on laitettu alulle normaaliin tapaan, ne syntyivät leikkauksella eikä naisen suvussa ole muita kaksosia. Loppukaneettina nainen vielä kertoo, että kaksosissa on paljon työtä, mutta kolmosissa olisi varmasti vielä enemmän.