Kendall Jenner pienissä bikineissä – palvoi aurinkoa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Kendall Jenner on parhaillaan juhlistamassa pikkusiskonsa synttäreitä Meksikossa, jossa Kardashianien kaksi nuorinta sisarusta nautiskelee yhdessä ystäviensä kanssa. Näyttävä ryhmä on viihtynyt erityisesti rannalla.

Eilen Kendall Jenner kuvattiin ottamassa aurinkoa pienissä bikineissä Casa Aramaran uima-altaalla.

Mallintöiden lisäksi Kendall Jenner aikoo ryhtyä myös yrittäjäksi luodakseen oman muotibrändin. Kendall on yhdistänyt voimansa sisarensa Kylien kanssa, sillä kaksikko on suunnitellut yhteisen vaate- ja kenkämalliston. Kendall + Kylie -mallisto tulee myyntiin keväällä 2016.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat