Pikaruokaloiden salaiset ruokalistat ihmetyttävät

Ruoka · Stara.fi

Pikaruokaravintoloissa asioineet ovat huomanneet, että jotkut asiakkaista tilaavat aterioita, joita ei ole virallisella ruokalistalla. Pikaruokaravintoloiden salaisista ruokalistoista on kohistu pitkään ja monet asiakkaista vakuuttavat niiden olevan todellisia.

Reddit-palvelussa käyttäjät ovat jakaneet kuvia McDonalds-ravintoloiden salaisista aterioista. Niihin kuuluvat muun muassa McGangBang, Monster Mac, Mc10:35 ja Poor Man’s Big Mac -ateriat. Pikaruokaravintoloiden salaisia aterioista koostuva Hack The Menu -verkkosivusto, on hiljattain kasvattanut suosiotaan, sillä asiakkaat ovat olleet innoissaan erikoisista aterioista.

McDonalds-pikaruokaravintolan edustaja on tyrmännyt salaisten aterioiden olemassaolon. Reddit-palvelussa vieraillut McDonalds-ravintolapäällikkö vastaili käyttäjien kysymyksiin ja vakuutti, että salaisia aterioita ei ole olemassa.

Ravintolapäällikön mukaan erikoiset ateriat ovat vain työntekijöiden mielikuvituksen tuotoksia. Useissa pikaruokaravintoloissa voi räätälöidä oman ateriansa yksityiskohtaisesti. Päällikön mukaan kyse on vain räätälöidyistä aterioista, eikä salaisista aterioista. Monet ketjujen asiakkaista eivät ole hyväksyneet kieltävää vastausta ja kehoittavat muita testaamaan aterioihin liittyvää myyttiä omalla paikkakunnallaan.