Pikkutyttö katosi viidakkoon – löytyi kolmen viikon kuluttua elossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Seitsemänvuotias Jessica Patricia Arias katosi viidakkoon Kolumbiassa. Hän oli Tayronan kansallispuistossa keräämässä vanhempiensa kanssa kookospähkinöitä, kun hän oli eksynyt yksin viidakkoon.

Kuin ihmeen voimalla vanhemmat saivat lapsensa takaisin tytön löytyessä viidakosta elossa 18 päivää myöhemmin. Tyttö oli löytynyt viidakon syvyyksissä sijaitsevasta hylätystä pienestä majasta tuntemattomasta lähteestä saapuneen vihjeen myötä.

Tyttö selvisi lähes kolme viikkoa viidakossa, mutta kukaan ei vielä tiedä miten. Tytön jaloissa näkyvät ruhjeet osoittivat kuitenkin, että tyttö olisi kävellyt pitkiä matkoja viidakossa jalkasin.

Arias oli todella aliravittu ja kärsi vakavasta nestehukasta, kun hänet löydettiin. Tytön äiti Elena Cortes kommentoi Metro-lehden mukaan, että tytön selviäminen ja löytyminen oli jumalan ihme. Poliisi etsii anonyymin vihjeen jättänyttä henkilöä tutkiakseen, miten soittaja tiesi tytön olinpaikasta.