Eläinlääkäri kertoi hyviä uutisia – koiran reaktio vailla vertaa!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Koiravanhus Lily oli monien koirien tavoin sairastunut hemangiosarkoomaan. Eläinlääkärit olivat kertoneet Lilyn omistajalle, että hänen kannattaisi varautua pahimpaan, sillä kasvaimen poistosta huolimatta, koira ei välttämättä paranisi sairaudesta.

Eräänä päivänä omistajan puhelin soi ja lääkäri kertoi hänelle Lilyn kokeiden tulokset. Koska omistaja halusi jakaa hetken myös muiden läheistensä kanssa, kuvasi hän videolle tilanteen, kun hän kertoi Lilylle totuuden.

Vastoin odotuksia Lily oli parantunut, eikä kasvaimesta ollut enää jälkeäkään. Koira selvästi aavisti uutisten olevan hyviä, sillä se alkoi käyttäytyä innostuneesti, ennen kuin omistaja kertoi sille tulokset. Lilyn tapaus on äärimmäisen harvinainen ja vaikutti siltä kuin koira olisi itsekin tiennyt kuinka onnekas se oli.