Karhu yritti tunkeutua kissaluukusta asuntoon

Viihdeuutiset · Annika Kela

Idahossa asusteleva Doug Harder koki ikävän yllätyksen palatessaan lomalta kotiinsa. Harderin asuntoon oli nimittäin murtauduttu ja paikalla odotti valtava sotku. WTSP-sivuston mukaan Doug tiesi, että asialla oli ollut karhu, sillä asunnosta löytyi karhun jätöksiä ja karvoja.

Karhu oli rikkonut terassille johtavan lasioven ja sitten se oli penkonut kaappeja ruoan toivossa. Dougin yllätykseksi murtovaras palasi rikospaikalle seuraavana päivänä. Harder kuuli kolinaa etuoveltaan ja hän riensi katsomaan mistä oli kyse. Samalla hetkellä karhu kurkisti sisään kissaluukusta. Doug onnistui ottamaan karhusta kuvan, ennen kuin se poistui paikalta.

Karhu oli selvästikin vain varmistanut oliko ketään kotona. Tapauksen jälkeen karhua ei ole näkynyt. Doug toivoo, etteivät karhut ala vierailla hänen ovellaan säännöllisesti, vaikka hän onkin tottunut näkemään karhuja taloa ympäröivissä metsissä.