Korin tehnyt pikkupoika tuuletti onnistumista – ilo loppui lyhyeen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Omista onnistumisista ja saavutuksista tulee iloita ja niitä pitää juhlistaa silloin kun on aihetta. Onnistuessaan saa olla vilpittömästi iloinen omasta puolestaan ja vaikkapa tuulettaa oikein kunnolla niin kuin YouTube-videolla nähtävä poika teki.

YouTube-videolla nähdään pieni poika, joka on tekemässä koria pieneen koripallosukkaan. Sukka on sen verran korkealla, että pojan täytyy ottaa kunnon vauhdit ja hypätä vielä korokkeen päältä yltääkseen koriin. Liikettä on ilmeisesti harjoiteltu jonkin verran ja poika saakin melko suvereenisti donkattua pallon sukkaan.

Korin onnistuessa poika alkaa tuulettamaan eikä huomaa, että koripalloteline alkoi huojumaan. Teline kaatuu pojan päälle osuen häntä suoraan päähän, mikä lopettaa riemukkaan tuuletuksen melko lyhyeen. Teline näyttää onneksi todella kevyeltä eikä tilanteessa tainnut käydä sen pahemmin. Sittemmin videosta on tehty ja julkaistu useita erilaisia pilaversioita.