Nainen menee joka tiistai löytökoirien luo – ihastuttava syy paljastui

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nimimerkki Puglife123 julkaisi Redditissä ihanan kuvan, jossa vanhempi nainen istuu koiran häkin vieressä lukemassa kirjaa. Kuvatekstissä luki: ”Nainen käy eläinsuojassa lukemassa löytökoirille kirjoja niiden häkkien vieressä”. Sittemmin nainen on jo tunnistettu.

Vapaaehtoistyötä tekevä Sandy Barbabella on kuvassa esiintyvä nainen. Hän käy säännöllisesti Pittsburgissa katsomassa löytökoiria Western Pennsylvania Humane Society -eläinsuojassa, ja lukee niille kirjoja.

Nainen käy lukemassa koirille joka tiistai, että ne tuntisivat itsensä vähemmän yksinäiseksi. Monien mielestä naisen harrastama jokatiistainen lukuhetki on todella sydämellinen teko, ja löytökoirille lukevasta naisesta otettu kuva lähtikin leviämään kulovalkean tavoin verkossa.

Barbabella alkoi lukemaan löytökoirille lastenkirjoja yli vuosi sitten, kun hänen pitkäaikainen lemmikkinsä kuoli vanhuuteen. Nainen rakastaa koirille lukemista ja kertoo Huffington Post -lehden mukaan nauttivan siitä yhtä paljon kuin koiratkin.

View post on imgur.com