Nickelback perui Suomen konserttinsa – Kroegerin laulukielto jatkuu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rockyhtye Nickelback on joutunut perumaan loput No Fixed Address -kiertueensa esiintymiset tältä vuodelta. Syynä peruutuksille on yhtyeen laulaja Chad Kroegerille määrätty laulukielto kesäkuussa äänijänteistä löytyneen kystan vuoksi.

Kroeger leikattiin vastikään ja nyt lääkärit määräsivät hänet laulukieltoon ja antamaan äänijänteille lepoa kuudesta jopa yhdeksään kuukautta, jotta ne parantuisivat kokonaan. Jo ostetut konserttiliput voi palauttaa niiden ostopaikkaan.

Nickelback perui kesäkuussa Pohjois-Amerikan kiertueensa vuoden 2015 toisen osuuden, kun lääkärit ensimmäistä kertaa diagnosoivat Kroegerilla kystan äänijänteissä. Yhtyeen piti jatkaa Euroopan kiertueelleen syyskuussa, mutta vaikka lääkärit olivat tyytyväisiä leikkauksen tuloksiin, kävi ilmi että Kroeger tarvitsee pidennetyn lepojakson parantuakseen kokonaan.

– Kaikkein eniten olemme pahoillamme siitä, että emme näe kiertueella fanejamme tänä syksynä, mutta Chadin terveys ja paraneminen ovat nyt tärkeintä. Toivomme saavamme hänet riittävän ajan kuluessa takaisin paremmassa ja vahvemmassa kunnossa kuin koskaan. Kiitämme kaikkia tuesta ja ymmärryksestä tänä aikana ja odotamme kovasti pääsevämme tien päälle soittamaan musiikkia mahdollisimman pian.