Halle Berry läpinäkyvässä paidassa – huikea vartalo!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Halle Berry on muistetaan lukuisista menestyselokuvista, kuten Monster’s Ball ja 007 – Kuolema saa odottaa. Tänä vuonna tähti tähdittää esimerkiksi elokuvaa X-Men: Days of the Future Past. Nyt hän on vieraillut Jimmy Kimmelin keskusteluohjelman vieraana.

Berry kuvattiin eilen saapumassa Jimmy Kimmel Live! -ohjelman studiolle läpinäkyvässä mustassa harsopaidassa. Samalla paita paljasti, että Berry on edelleen todella upeassa fyysisessä kunnossa.

Halle Berry on ollut aikoinaan runsaasti otsikoissa yksityiselämänsä vuoksi, sillä tähden entinen mies ja hänen lapsensa isä Gabriel Aubry pahoinpiteli hänen nykyisen kumppaninsa Olivier Martinezin. Berry haki Aubrylle lähestymiskieltoa tapauksen jälkeen. Halle Berry ja Gabriel Aubry ovat riidelleet jälkikasvunsa huoltajuudesta oikeussalissa asti.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat