Kendall Jenner bikineissä mönkijäreissulla – autoilijat hieraisivat silmiään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Kendall Jenner on parhaillaan juhlistamassa pikkusiskonsa synttäreitä Meksikossa, jossa Kardashianien kaksi nuorinta sisarusta nautiskelee yhdessä ystäviensä kanssa. Näyttävä ryhmä on viihtynyt erityisesti rannalla, mutta nyt he ovat ottaneet alleen mönkijät.

Kendall Jenner ja hänen siskonsa Khloe Kardashian bongattiin St. Bartsin luksussaaren liikenteessä ajamassa mönkijöillä. Kendall oli valinnut ajoasukseen bikinit, joten autoilijat saivat hieraista silmiään hänet nähdessään.

Mallintöiden lisäksi Kendall Jenner aikoo ryhtyä yrittäjäksi luodakseen oman muotibrändin. Kendall on yhdistänyt voimansa sisarensa Kylien kanssa, sillä kaksikko on suunnitellut yhteisen vaate- ja kenkämalliston. Kendall + Kylie -mallisto tulee myyntiin keväällä 2016.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash