Isä lupasi lemmikin palkinnoksi hole-in-onesta – riemastuttava tulos!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Eläinrakkaat siskokset olivat pitkään haaveilleet lemmikkikoirasta. Vaatimuksista huolimatta vanhemmat eivät olleet suostuneet lemmikin hankintaan. Eräänä päivänä isä antoi tyttärilleen toivonpilkahduksen lemmikin ostamisesta.

Mies oli nimittäin luvannut ostaa tyttärilleen koiranpennun, mikäli jompi kumpi heistä löisi golfissa hole-in-onen. Shelbyvillen Clear Creek Golf Centerissä harjoitelleet neitokaiset ryhtyivät tuumasta toimeen.

Isän kuvaamalle kotivideolle on tallentunut uskomaton lyönti. Toinen tyttäristä sai pallon reikään yhdellä lyönnillä.

Tytön suoritus oli niin uskomaton, että isä suostui luokittelemaan sen hole-in-oneksi, vaikka kyseessä oli birdie. Kun perhe palasi kotiin golfkentältä, oli heillä paljon kerrottavaa äidilleen. Riemastuttava kotivideo oli todisteena siitä, että tytöt olivat ansainneet kauan kaipaamansa lemmikin.