Brittilehti spekuloi: Tästä povipommista Baywatch-elokuvan CJ Parker?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Mallina ja näyttelijänä työskentelevä Kelly Brook on todennäköisesti saamassa Baywatch-elokuvasta päätähden roolin, Daily Star uutisoi. Brookin on kerrottu olevan yksi parhaimmista vaihtoehdoista CJ Parkerin rooliin.

Metro-lehden mukaan muodokas kaunotar sopii ulkonäkönsä puolesta rooliin erinomaisesti. Mallinuransa myötä kaunottaresta on tullut monien miesten märkä päiväuni, joten ei olisi ihme, että hänet valittaisiin vähäpukeiseen hengenpelastajan rooliin.

Mikäli Kelly saa roolin, on hänellä suuret saappaat täytettävänä. Baywatch-faneilla on nimittäin suuret odotukset CJ Parkerin suhteen. Monet ovat olleet sitä mieltä, että rooli ei ole sopiva tummahiuksiselle Brookille, sillä CJ:n kuuluisi olla Pamela Andersonia muistuttava vaalea kaunotar.