Kiroileva papukaija pidätettiin – huuteli törkeyksiä vanhukselle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Röyhkeyksiä huudellut papukaija on pidätetty Mahashtrassa, Intiassa. 85-vuotias Janabai Sakharkar teki linnusta ilmoituksen poliiseille, sillä papukaija oli loukannut häntä huutelemalla hänelle kirosanoja.

Poliisit epäilivät, että Hariyal-papukaija oli oppinut sanat omistajaltaan Sureshilta. Mies oli ajautunut riitaan äitipuolensa Janabain kanssa ja papukaija oli todennäköisesti kuullut heidän riitelevän. Siitä lähtien papukaija toisteli omistajansa sanoja.

Vaikka tapaus oli poliisien mielestä huvittava, oli heidän puututtava asiaan. The Sun -lehden mukaan papukaija pidätettiin ja toimitettiin läheiselle luontosafarille. Viranomaiset kertoivat, että Hariyal on safarilla vieroituksessa ja he uskovat, että toisten papukaijojen seuran myötä kiroileminen unohtuu. Jää nähtäväksi kuinka pian papukaija pääsee takaisin kotiinsa.