18-vuotias Kylie Jenner upea näky rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianien nimekkään klaanin nuorin tähti, Kylie Jenner, täytti 10. elokuuta 18 vuotta. Syntymäpäivät herättivät laajaa huomiota, ja täysi-ikäistynyt realitytähti sai heti 10 miljoonan dollarin tarjouksen aikuisviihde-elokuvan tähdittämisestä.

Parhaillaan ystäviensä ja siskojensa kanssa synttärilomalla Meksikossa oleskeleva Kylie Jenner nauttii päivittäin rantaelämästä. Eilen hänen isosiskonsa olivat mönkijäajelulla, kun hän itse tyytyi kävelemään Casa Aramaran rannalla yhdessä parhaan ystävänsä Pia Mian kanssa.

TMZ-sivuston mukaan Vivid Entertainment lähestyi Kylietä heti kirjeellä, jossa hänen ja Tyga-poikaystävän yhteisestä seksivideosta tarjottiin 10 miljoonan dollarin sopimusta. Vivid Entertainment julkaisi aikoinaan tähden sisarpuolen, Kim Kardashianin, seksivideon.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash