Megan Fox erosi – on pian maailman kuumin sinkku!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Megan Fox on viettänyt viime vuosina hieman hiljaiseloa perustettuaan perheen ja ryhdyttyään kotiäidiksi. Viime vuonna hänet nähtiin tosin Teenage Mutant Ninja Turtles -elokuvassa, jonka jatko-osaan hän palaa ensi vuonna.

Nyt Us Weekly -lehti on paljastanut, että Megan Fox ja hänen aviomiehensä Brian Austin Green ovat eronneet. Lehden mukaan ero tapahtui jo puoli vuotta sitten. Vuonna 2010 naimisiin menneellä supertähtiparilla on kaksi poikaa. Avioeroa ei ole ilmeisesti vielä virallisesti vireillä.

Megan Fox on julkisesti myöntänyt viihtyvänsä perheensä parissa, eikä hänellä omien sanojensa mukaan ole kuin yksi läheinen ystävä, kasvohoitajana työskentelevä Mindy. Megan vakuutti taannoisessa Cosmopolitanin haastattelussa, että yksi hyvä ystävä riittää, sillä näyttelijä ei ole kovinkaan sosiaalinen. Foxilla on kaksi lasta, vuonna 2012 syntynyt Noah ja helmikuussa 2014 syntynyt Bodhi.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

meganfox_gq_2008.png

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash