Nainen tilasi latten ilman sokeria – tilalle kuollut lisko!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Phoenixissa asuva Kim Dillon päätti sammuttaa kofeiinin janonsa viikonloppuna tilaamalla aviomiehensä kanssa paikallisen Fry’s Marketplace -kauppakeskuksen Starbucks-kahvilasta latten ilman sokeria. Sokerin tilalla hänen kahvissaan oli jotain aivan muuta – kuollut matelija.

Kim hörppäsi kahviaan ja tunsi suussaan jotain outoa. Hän sylkäisi juoman pois ja huomasi kahvin seassa kuolleen liskon. Järkyttynyt nainen laittoi lattensa yllätystäytteen muovipussiin ja toimitti sen Starbucks-kahvilaan.

– On ällöttävää tietää, että se oli suussani, Kim kuvailee paikallisille ABC 15 -uutisille.

Kahvilaketjun edustajat ovat tapauksesta järkyttyneitä, ja kertoivat tutkivansa tapausta. Fry’s Marketplacen edustajat kertovat tehostaneensa tapauksen johdosta kauppakeskuksen siivoamista ja hälyttivät paikalle tuholaistorjujat. He kuitenkin uskovat, että kyseessä oli yksittäistapaus.

Ällötyksen maksimoimiseksi lisko näytti olevan jo hieman mädäntynyt, sillä siltä puuttuivat jalat ja nahka. Tapauksen johdosta Kim Dillon ja hänen aviomiehensä Brian aikovat välttää kahvin juontia toistaiseksi.

– Taidamme vaihtaa teehen, Brian nauroi.