Varaton vei suklaapatukoita nälkäänsä – odottamaton seuraus!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näpistyksestä pidätetty brittinainen myönsi syyllistyneensä varkauteen. 32-vuotias Louisa Sewell kertoi, varastaneensa kaksi Mars-patukkaa, koska hän ei ollut syönyt päiviin. Sewell katui varkauttaan ja kertoi, että hän varasti kaupasta suklaata, koska se oli halvinta mitä kaupasta löytyi.

Naisen tapaus päätyi otsikoihin, sillä Louisa tuomittiin maksamaan 470 euron suuruiset sakot tapauksen johdosta. Somersetilainen kirkkoherra Stuart Campbell huolestui Louisan tilanteesta ja hän päätti perustaa naiselle säätiön, jonka avulla Sewell voisi maksaa sakkonsa.

Ilmeisesti Campbell ei ollut ainoa, joka halusi auttaa Louisaa, sillä säätiöön tehtiin avokätisesti lahjoituksia heti ensimmäisenä päivänä. Metro-lehden mukaan Louisan hyväksi on kerätty yhteensä yli 18.000 euroa. Hyväntekijöiden ansiosta Louisa tulee selviämään taloudellisesta ahdingostaan. Lahjoitusten myötä Sewell tulee saamaan uuden alun elämälleen.