Vain Starassa! Video Janet Jacksonin albumin kuvaussessiosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Janet Jackson raottaa nyt yleisölle verhoaan julkaisemalla videomaistiaisen loppuvuodesta julkaistavan uuden albuminsa kansikuvauskuvaussessiosta. Video antaa faneille harvinaislaatuisen mahdollisuuden päästä kurkistamaan megatähden kulissien taakse.

Videolla Janet nähdään valmistautumassa albuminsa kansikuvauksiin. Video paljastaa kuvausten yksityiskohtia ja yhden uuden tulevista promokuvista. Janet tunnetaan maailmalla myös muoti-ikonina, ja fanit ympäri maailmaa ovat jo odottaneet jännityksellä millainen tulevan albumin ja Unbreakable –maailmankiertueen ulkoasu näyttävät.

Videolla nähdään artistin lisäksi valokuvaaja YuTsai, meikkaaja Preston Meneses, hiusstylisti Janet Zeitoun, stylisti Kim Bowen ja tuottaja Trever Swearingen.

Moninkertainen Grammy –voittaja ja yli 160 miljoonaa albumia maailmanlaajuisesti myynyt Janet Jackson julkaisee uuden albumin syksyllä. Levyn ensimmäinen single No Sleep julkaistiin kesäkuun alussa. Single on megatähden ensimmäinen julkaisu hänen Rhythm Nation -labelinsa kautta ja Janetin ensimmäinen levytys seitsemään vuoteen.

janetjackson19082015