Pyöräilijöiden ihmepelastuminen – uskotko silmiäsi?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomen mediassa on jo useiden päivien ajan puitu traagista tapahtumaa, jossa pyöräilijä kuoli autoilijan törmättyä häneen Helsingissä. Venäläisvideolla esiintyville pyöräilijöille kävi paremmin, kun kuolemalta vältyttiin erittäin täpärästi.

Kojelautakameran tallentamalla videolla kaksi pyöräilijää ajelee tien reunalla, kun ohi kulkeva rekka yrittää ohittaa edellään ajavaa ajoneuvoa. Vastaantulevalla kaistalla ajaa toinen rekka, ja ajoneuvot törmäävät toisiinsa rajusti.

Pyöräilijät väistävät täpärästi kolarin myötä heitä kohti lentäviä teräviä palasia. He näyttävät selviävän vaarallisesta tilanteesta säikähdyksellä, jatkaen matkaansa taluttaen pyöriään. Huffington Post -sivuston mukaan välikohtaus tapahtui Kirovin alueella, noin 800 kilometrin päässä Moskovasta.