Bikineissä voi lenkkeillä – nuori Kardashian näytti esimerkkiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Kendall Jenner on parhaillaan juhlistamassa pikkusiskonsa synttäreitä Meksikossa, jossa Kardashianien kaksi nuorinta sisarusta nautiskelee yhdessä ystäviensä kanssa. Näyttävä ryhmä on viihtynyt erityisesti rannalla, josta heidät bongattiin myös eilen paparazzikuviin.

Kendall Jenner osoitti, että bikineistä on myös lenkkiasuksi. Hän nimittäin kirmasi rannalla bikineissä viettäessään siellä lomapäiväänsä. Välillä Kendall käväisi myös melomassa SUP-laudalla.

Mallintöiden lisäksi Kendall Jenner aikoo ryhtyä yrittäjäksi luodakseen oman muotibrändin. Kendall on yhdistänyt voimansa sisarensa Kylien kanssa, sillä kaksikko on suunnitellut yhteisen vaate- ja kenkämalliston. Kendall + Kylie -mallisto tulee myyntiin keväällä 2016.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash