Rintamaidosta nimikkojäätelöä – Lady Gaga uhkaa haastaa oikeuteen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Lady Gaga ei ole mielissään siitä, että brittiläinen jäätelövalmistaja myy tuotteitaan häneen viittaavalla nimellä. Laulaja vaatii The Licktators -yritystä lopettamaan rintamaidosta valmistetun Royal Baby Gaga -jäätelön myynnin kokonaan.

Royal Baby Gaga -jäätelö tuotiin markkinoille vuonna 2011. Tuotteen tarkoitus on ollut nostaa ihmisten tietoisuutta rintaruokintaa kohtaan. Jäätelön myynnistä kerätyt rahat menevät rintaruokintaan liittyville hyväntekeväisyysjärjestöille.

Lady Gagan uhkauskirjeen mukaan The Licktators -yrityksellä on 14 vuorokautta aikaa vetää jäätelöt pois kauppojen hyllyiltä, mikäli he haluavat välttyä oikeustoimilta. Yhtiötä edustava Nadine O’Connor kuitenkin kertoo The Mirror -lehden mukaan, ettei The Licktators aio suostua vaatimukseen. Sen sijaan he suunnittelevat lähettävänsä ilmaista jäätelöä Lady Gagalle, jotta tämä ottaisi hieman ”chillimmin”.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat