Rintamaidosta nimikkojäätelöä – Lady Gaga uhkaa haastaa oikeuteen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Lady Gaga ei ole mielissään siitä, että brittiläinen jäätelövalmistaja myy tuotteitaan häneen viittaavalla nimellä. Laulaja vaatii The Licktators -yritystä lopettamaan rintamaidosta valmistetun Royal Baby Gaga -jäätelön myynnin kokonaan.

Royal Baby Gaga -jäätelö tuotiin markkinoille vuonna 2011. Tuotteen tarkoitus on ollut nostaa ihmisten tietoisuutta rintaruokintaa kohtaan. Jäätelön myynnistä kerätyt rahat menevät rintaruokintaan liittyville hyväntekeväisyysjärjestöille.

Lady Gagan uhkauskirjeen mukaan The Licktators -yrityksellä on 14 vuorokautta aikaa vetää jäätelöt pois kauppojen hyllyiltä, mikäli he haluavat välttyä oikeustoimilta. Yhtiötä edustava Nadine O’Connor kuitenkin kertoo The Mirror -lehden mukaan, ettei The Licktators aio suostua vaatimukseen. Sen sijaan he suunnittelevat lähettävänsä ilmaista jäätelöä Lady Gagalle, jotta tämä ottaisi hieman ”chillimmin”.