Vin Dieselillä oli aikoinaan ”pelinörtti” – synttärikakku sen mukainen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalaisnäyttelijä Vin Diesel on totuttu näkemään valkokankaalla kovaotteisten miesten rooleissa, mutta tähdellä on jokseenkin yllättävä nörttipuoli. Mies tunnetaan nimittäin innokkaana Dungeons & Dragons -roolipelin pelaajana.

My birthday cake…Thanks for the love…

Posted by Vin Diesel on 19. heinäkuuta 2015

Vin Diesel vietti viikonloppuna 48. syntymäpäiviään. Juhlapäivän kunniaksi tähdelle oli leivottu näyttävä kakku, joka kunnioittaa hänen nörttimäisempää puoltaan. Kakut oli leivottu näyttämään hämmästyttävän paljon Dungeons & Dragonsin pelaajille ja pelinjohtajille tarkoitetuilta sääntökirjoilta.

Toimintatähden tausta pöytäroolipelien parissa on tullut ilmi julkisuudessa aikaisemminkin. Vin Diesel kirjoitti vuonna 2004 alkusanat pelin kolmekymmenvuotista taivalta juhlistavaan 30 Years of Adventure: A Celebration of Dungeons & Dragons -kirjaan.