Vain tosiystäville: Bestis-tamponit myyntiin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Humoristinen Friends Forever Tampon -nettisivusto on tuonut markkinoille parhaille ystävyksille suunnatut tamponit. Bestis-tamponeja yhdistää naru, jonka avulla ystävät pysyvät toistensa lähellä kuukautistenkin aikaan.

Metro-lehden mukaan Friends Forever Tampons aikoo tuoda seuraavaksi markkinoille myös version, jossa seitsemän tamponia on yhdistetty toisiinsa samalla narulla. Se on on tarkoitettu tiiville ystäväporukalle, jonka jäsenet eivät halua olla erossa toisistaan.

The Cut -sivusto on haastatellut idean luojaa Kat Thekia. Naiselta tiedusteltiin, oliko hän ottanut huomioon, että kahdella ystävättärellä saattaa olla kuukautiset eri aikaan. Siihen Kat vastasi kylmän viileästi, että: ”Siinä tapauksessa, naiset eivät ole oikeasti bestiksiä”.