Cheek paljasti Staralle ilouutisen – odotettua suurempi ennätys!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen suosikkiartisti Cheek julkaisi äskettäin uuden singlensä vuoden tauon jälkeen, ja siitä tuli odotetusti valtaisa menestys. Jo aiemmin uutisoitiin, että kappaletta olisi kuunneltu Spotifyssä 200.000 kertaa ensimmäisen vuorokauden aikana, mutta nyt lukema tarkentui.

Stara tapasi hetki sitten Cheekin Blockfesteillä, jossa artisti kertoi ilouutisen. Spotifyn ennätykset paukkuivat nimittäin aiemmin luultua suuremmin, sillä kappaleen todellinen kuuntelumäärä olikin ensimmäisen vuorokauden aikana huomattavasti ennakkotietoja enemmän.

– Nyt me saatiin Spotifyltä ne viralliset ensimmäisen päivän luvut, ja se olikin 255.000. Tuntuu kyllä tosi hyvältä, Cheek kertoi Staran haastattelussa.

– Sen huomaa, että kun on taas laittanut aikaa tuohon uuteen musiikkiin ja satsannut kappaleeseen, niin sitten ihmiset ottavat sen noin kovaa vastaan. Sehän on tämän koko homman sydän ja koko homman idea. Kaikki muu on vain taustamelua. Tuollaisen infon kun saan, niin tuntui tosi hyvältä.