Hurjapää käveli nuoralla – alla 300 metrinen vesiputous

Viihdeuutiset · Annika Kela

Nuori kanadalaismies on suoriutunut tempusta, joka saisi korkeanpaikankammoiset voimaan pahoin. Mies nimittäin käveli nuoralla vesiputouksen yllä ilman suojavarusteita. Spencer Seabrooken suorittama tempaus on kuvattu videolle.

Brittiläisessä Kolumbiassa sijaitseva Shannon Falls -vesiputoukset olivat houkutelleet paikalle joukon nuorallakävelyn ammattilaisia. Jokainen heistä otti osaa hurjapäisiin temppuihin.

Spencer kuitenkin erottui joukosta, sillä hän uskaltautui kävelemään nuoralla ilman suojavarusteita. Vaikka Seabrook oli kokenut nuorallakävelijä, oli stuntissa monta vaaran aiheuttavaa tekijää. Esimerkiksi kova tuulenpuuska olisi voinut horjuttaa miehen. Onneksi Spencer suoriutui stuntistaan ja siitä muistona on henkeäsalpaavan upeaa kuvamateriaalia.