Jennifer Lawrence ansaitsi eniten – 52 000 000 dollarin vuositulot

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Talouslehti Fobes julkaisee vuosittain listat eri alojen eniten tienaavista henkilöistä. Nyt lehti on julkistanut yhdessä CBS This Morning -ohjelman kanssa vuoden eniten tienaavien naisnäyttelijöiden listan.

Viime vuonna toista sijaa pidellyt tähti on nyt noussut listan ensimmäiselle sijalle. Hollywoodin tämän hetken eniten tienaava naistähti on Jennifer Lawrence, joka tienasi kesäkuu 2014 – kesäkuu 2015 -välisenä aikana 52 miljoonaa dollaria. Summa on lähes 20 miljoonaa dollaria kuin toiselle sijalle päätyneellä Scarlett Johanssonilla. Avengers: Age of Ultron -elokuvassa tänä vuonna esiintynyt tähti tienasi 35,5 miljoonaa dollaria.

Kolmannelle sijalle nousi 23 miljoonaa dollaria tienannut, parhaiten komediarooleistaan tuttu Melissa McCarthy. Kiinalaistähti Bingbing Fan sijoittui listalla neljänneksi. Viidenneksi eniten tienasi Frendit-sarjan myötä aikoinaan maailmanmaineeseen noussut Jennifer Aniston 21 miljoonalla dollarilla.

Viime vuonna listan kärkisijaa pidellyt Sandra Bullock tippui tällä kertaa 15. sijalle. Forbesin mukaan pitkän linjan tähdet, kuten Jennifer Aniston, Julia Roberts ja Angelina Jolie pysyttelevät 20 eniten tienaavan nimen listalla pitkälti rahakkaiden endorsement-sopimustensa avulla.