Karhunpennun pää jumittui jauhepurkkiin – poliisit hätiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmalta on kantautunut viime aikoina runsaasti uutisia karhuista, jotka ovat joutuneet mitä erikoisempiin kommelluksiin eksyttyään ihmisten asuinalueille. Nyt eräs karhunpentu on tarvinnut viranomaisten apua yrittäessään ilmeisesti kasvattaa omaa lihasmassaansa proteiinilisän avulla.

Colorado Springsin poliisit hälytettiin apuun, kun kaupungilta harhailemasta löydettiin pulaan joutunut karhunpentu. Toisin kuin usein päänsä hunajapurkkiin jumiin saaneen Nalle Puhin tapauksessa, oli tämän otson pää juuttunut isokokoisen proteiinijauhepurkkin sisään.

Viranomaiset kantoivat karhun autonsa takapenkille ja toimittivat eläimen palolaitokselle. Paikallisen KWGN-uutissivuston mukaan karhunpentu tainnutettiin, ja purkki onnistuttiin poistamaan sen pään ympäriltä. Eläin toimitettiin takaisin metsään, missä se jatkaa kunto-ohjelmaansa toivottavasti hieman karhulle sopivimmin, luonnonmukaisemmin keinoin.