Timbaland yllätti: Kuolleen naistähden salatut kappaleet julki

Viihdeuutiset · Annika Kela

Musiikkituottaja Timbaland on ilmoittanut julkaisevansa poptähti Aaliyahin levyttämiä kappaleita, joita ei ole aiemmin kuultu. Edesmennyt kaunotar ehti tehdä useitakappaleita uutta levyä varten, ennen traagista lento-onnettomuutta.

Aaliyahin perhe toivoi, ettei kappaleita julkaistaisi hänen kuolemansa jälkeen. Vaikuttaisi siltä, että Timbaland on viimein saanut suostumuksensa kappaleiden julkaisemiseen.

Metro-lehden mukaan tuottaja todennäköisesti julkaisee aiemmin kuultuja kappaleita sisältävän levyn, josta löytyy myös ennen julkaisemattomia kappaleita. Timbaland vihjasi kappaleiden julkaisemisesta sosiaalisessa mediassa ja edesmenneen laulajattaren fanit ovat olleet ilmoituksesta innoissaan.

Stay tune!!!!!!

Kuva, jonka Timbo the King (@timbaland) julkaisi