Moniongelmainen Amanda Bynes teki paluun

Viihdeuutiset · Annika Kela

Entinen lapsitähti Amanda Bynes nousi aikoinaan tiuhaan tahtiin otsikoihin mielenterveysongelmiensa vuoksi. Tähti on pitänyt tänä vuonna jälleen matalampaa profiilia. Hänen kuulumisiaan ei olla päästy seuraamaan Twitterissä sen koommin kuin viihdelehtien uutisissakaan.

Nyt Amanda Bynes on kuitenkin tehnyt paluun sosiaaliseen mediaan. 29-vuotias tähti twiittasi ensimmäistä kertaa moneen kuukauteen jakamalla kuvan itsestään hyväntekeväisyystilaisuudessa ystävänsä Michael Costellon kanssa.

Kameralle hymyilevä näyttelijätär on värjännyt hiuksensa platinablondiksi. Näyttelijätär vaikuttaa kuvassa huomattavasti paremmin voivalta kuin esimerkiksi viime vuonna julkaistuissa otoksissa.

Amanda Bynes vietti aikaa psykiatrisessa hoidossa vuosina 2013 ja 2014. Tähden epäiltiin kärsivän kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä ja skitsofreniasta. Viime vuonna Bynes muun muassa syytti Twitterissä isäänsä hyväksikäytöstä, mutta pyörsi myöhemmin väitteensä kertomalla, että hänen päähänsä asetettu mikrosiru käski häntä tekemään niin.