Viittasankarit ottavat yhteen! Batman v Superman -elokuvan traileri julkaistiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

San Diegossa vietettiin viikonloppuna nörttikulttuurin juhlaa Comic Con -tapahtuman merkeissä. Tilaisuudessa julkaistiin lukuisten odotettujen elokuvien trailereita, ja esimakua saatiin muun muassa Batman v. Superman: Dawn of Justice -elokuvasta.

Batmanin ja Teräsmiehen yhteenottoa kuvaavan seikkailun traileri on nähtävillä nyt Youtubessa. Batman pelkää supervoimin varustetun Teräsmiehen kääntyvän ihmiskuntaa vastaan, ja päättää pysäyttää Krypton-planeetan viimeisen asukkaan ennen kuin näin voi tapahtua. Kuten arvata saattaa, ei kahden supersankarin yhteenotto ole kaunista katseltavaa.

Trailerissa vilahtavat myös Gal Gadotin esittämä Wonder Woman ja Jesse Eisenbergin näyttelemä Lex Luthor. Zack Snyderin ohjaama ja Henry Cavillin sekä Ben Affleckin tähdittämä Batman v. Superman: Dawn of Justice saa ensi-iltansa maaliskuussa 2016.