Carmen Electra nosti povensa pääosaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Malli ja näyttelijä Carmen Electra nousi jo 90-luvulla maailmanmaineeseen Baywatch-sarjan myötä. Nyt tähti nähdään uusissa otoksissa, jotka todistavat ettei hänen vetovoimansa ole kadonnut mihinkään vielä 42-vuotiaanakaan. Äskettäin hän laajensi bisneksiään seksituotteiden puolelle.

Eilen Carmen poseerasi kuitenkin Cover Girl -lehden Genlux Fall 2015 -julkaisujuhlissa Kalifornian Orange Countyssa. Hänen asuvalintansa oli yksi illan näyttävimmistä, sillä Baywatch-kaunotar hyödynsi siinä näyttäviä kurvejaan.

Carmen Electran huhuttiin taannoin tapailevan Blink 182 -yhtyen rumpalia Travis Barkeria, kun pari nähtiin romanttisilla illallisilla Los Angelesissa. Sitä ennen tähti tapaili musiikkimoguli Simon Cowellia, joten julkkismiehet ovat viihtyneet hänen kainalossaan.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash