Carmen Electra nosti povensa pääosaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Malli ja näyttelijä Carmen Electra nousi jo 90-luvulla maailmanmaineeseen Baywatch-sarjan myötä. Nyt tähti nähdään uusissa otoksissa, jotka todistavat ettei hänen vetovoimansa ole kadonnut mihinkään vielä 42-vuotiaanakaan. Äskettäin hän laajensi bisneksiään seksituotteiden puolelle.

Eilen Carmen poseerasi kuitenkin Cover Girl -lehden Genlux Fall 2015 -julkaisujuhlissa Kalifornian Orange Countyssa. Hänen asuvalintansa oli yksi illan näyttävimmistä, sillä Baywatch-kaunotar hyödynsi siinä näyttäviä kurvejaan.

Carmen Electran huhuttiin taannoin tapailevan Blink 182 -yhtyen rumpalia Travis Barkeria, kun pari nähtiin romanttisilla illallisilla Los Angelesissa. Sitä ennen tähti tapaili musiikkimoguli Simon Cowellia, joten julkkismiehet ovat viihtyneet hänen kainalossaan.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

Uusimmat