Justin Timberlaken ravintolassa nolo ongelma

Viihdeuutiset · Annika Kela

New Yorkissa sijaitseva Southern Hopitality -ravintola on joutunut äskettäin huonoon valoon epäsiisteytensä vuoksi. Poptähti Justin Timberlaken omistamassa ravintolassa on huhuttu olevan ongelmia tuholaisten kanssa.

Daily Mail -lehden mukaan ravintolasta on löytynyt todisteita, jotka viittaisivat siihen, että tiloissa vilisee ei-toivottuja-vieraita. Lattialta on löytynyt jyrsijän jätöksiä ja hyönteisiä. Terveystarkastajat ovat vierailleet paikan päällä ja todenneet, että ravintolan siisteydessä oli parantamisen varaa.

Us Weekly -lehden mukaan ravintolaa huomautettiin helmikuussa 23 erilaisesta rikkeestä. Kun tarkastajat palasivat heinäkuussa tekemään uuden tarkastuksen, oli ravintola korjannut huomioitavat epäkohdat.

Terveystarkastajat antoivat lopulta lausunnon, jonka mukaan ravintolan tilat olivat siistejä ja ruoanvalmistustilat hygienisiä. Tuholaisongelma on aina huonoa mainosta ravitsemusalan yritykselle. Onneksi ravintola sai puhtaat paperit, joilla yritys voi korjata kolhiintuneen maineensa.