Kauniit kampaukset piristävät syksyä – lettejä joka lähtöön

Lifestyle · Annukka Heikkilä

Hiusten sanotaan olevan naisten kruunu. Monet naiset katsovat kaupungilla kateellisina kanssasiskojaan, joilla on ollut aikaa ja motivaatiota tehdä aamulla itselleen jokin hieno kampaus tai edes kuivata hiuksensa harjan avulla kauniin ilmaviksi ja latvoista taipuviksi.

Sarah Potempan Instagram-tili saa jokaisen toivomaan, että osaisi letittää hiuksensa kauniisti. Lettikampaukset sopivat lähes mihin tilanteen tahansa ja ne näyttävät aina rennon huolitelluilta. Täydellistä lettiä on yllättävän vaikea tehdä itse itselleen, minkä vuoksi Potempan kauniit kampauskuvat saavat katsojan kateudesta vihreäksi.

Potempa on ottanut tavoitteekseen julkaista Instagramissa yhden lettikampauksen joka päivä vuoden ajan. Tällä hetkellä nainen menee kampauksessa numero 187, joten inspiraatiota tavallisen letin tilalle on jo lähes kahden sadan vaihtoehdon verran. Leteistä löytyy paljon erilaisia variaatioita aina huolettomasta kalanruotoletistä tiukkaan lettinutturaan saakka.