Lihavalla bulldoggilla oli ongelma – yritykselle nolo loppu

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Random Bananas on julkaissut YouTube-kanavallaan hauskan videon bulldoggista, jolla on ongelma. Bulldoggi on hieman pulskassa kunnossa, ja se yrittää siitä huolimatta kaikilla voimillaan päästä tuolille, joka on selkeästi liian pieni koiralle.

Koira sutii ja sutii kummallakin takatassullaan ja yrittää samalla vetää itseään etutassuilla ylös tuolille. Kun koira lopulta pääsee tuolille, ongelmaksi muodostuu kääntyminen. Sen jälkeen koira huomaa, että ei mahdukaan pieneen tuoliin makaamaan. Ainut järkevä jäljelle jäävä vaihtoehto on siis hypätä pois, mutta sekään ei suju ihan oppikirjojen mukaan.

Videon välistä on leikattu pieniä paloja pois ja se alkaa niin, että koira on jo kamppailun keskellä päästäkseen tuolille. Olisi hauska tietää, miten kauan tämä kärsivällinen bulldoggi on oikeasti jaksanut taistella päästäkseen tuolille ja saadakseen siinä hyvää asentoa.