Pähkähullu uusi ME-tulos: Mies hyppäsi 60 metristä veteen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laso Schaller on ammattilainen hurjapää, joka rikkoi taannoin uimahypyn korkeusennätyksen. Koska harvojen uimahallien hyppytornit ulottuvat kymmenien metrien korkeuteen, piti tempaus suorittaa Sveitsissä sijaitsevan vesiputouksen reunalta.

Kallion kieleke kohoaa 58.8 metrin korkeuteen, korkeammalla kuin Pisan kaltevan tornin huippu. Brasilialaissyntyisen, Sveitsissä varttuneen Laso Schallerin hurjaa ennätystä päästään seuraamaan Youtubessa jaetulla videolla.

Red Bull -sivuston mukaan Schallerin avustajien täytyi käyttää happitankkeja ilmastamaan alapuolella olevaa vettä pehmentääkseen miehen laskua. Turvajärjestelyistä huolimatta hän satutti jalkansa veteen osuessaan. Ennätyksen rikkominen oli kuitenkin epäilemättä tämän arvoista.