Hulvaton näky: Nainen lievensi synnytyskipujaan tanssimalla

Viihdeuutiset · Annika Kela

Synnytykseen valmistautunut perheenäiti oli keksinyt huvittavan tavan lieventää kipujaan sairaalassa, Yhdysvalloissa. Yuki Nishizawa ei kyennyt olemaan paikoillaan, joten hän alkoi tanssia.

Synnytysosaston käytäville kaikuva musiikki herätti pian myös sairaanhoitajien huomion. Nainen oli keksinyt riemastuttavan tavan käsitellä kovaa kipuaan. Aviomies Connell Cloyd kuvasi vaimonsa tanssahtelun videolle.

ABC News -uutiskanavan mukaan Yukilla ja Connellilla oli entuudestaan yksi lapsi, joten nainen tiesi mitä edessä odotti. Hän yritti parhaansa mukaan rentoutua ja pysyä posiitiivisena odotellessaan tulevaa koetusta. Yukin mukaan tanssiminen teki hyvää ja hän suosittelee sitä myös muille, ketkä ovat samassa tilanteessa kuin hän.