Häväistys! Paparazzi myi kuvan kuolleesta Bobby Kristinasta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Häikäilemättömästi ja epäkunnoittavasti toiminut paparazzi on onnistunut myymään medialle kuvan laulajatar Whitney Houstonin edesmenneestä tyttärestä. Huhujen mukaan Bobbi Kristina Brownista otettu kuva on kaupattu eteenpäin kuusinumeroisella summalla.

TMZ-viihdesivuston mukaan monet viihdeuutissivustot kilpailivat kuvasta, jossa Bobbi Kristina makaa hauta-arkussaan ennen hautajaistilaisuutta. Whitney Houstonin ja Bobbi Kristina Brownin perheenjäsenet ovat olleet tiedosta raivoissaan.

Metro-lehden mukaan Bobbi Kristina siunattiin maanantaina haudan lepoon äitinsä viereen. Edesmenneen Brownin hautajaisista ei draamaa puuttunut, sillä perinnöstä tappelevat sukulaiset aiheuttivat hautajaisissa häiriöitä. Vaikuttaisi siltä, että paparazzit eivät ole ainoita, jotka yrittävät hyötyä Houstonin perhettä kohdanneesta tragediasta.