Courteney Cox vanhenee arvokkaasti: ”Ei plastiikkakirurgialle!”

Terveys Viihdeuutiset · Annika Kela

Frendit-sarjan tähtinäyttelijä Courteney Cox on ilmoittanut, että hän aikoo vanheta arvokkaasti. Vaikka 51-vuotias kaunotar ei aio luopua Botox-hoidoista on hän kertonut, ettei hän aio mennä kauneusleikkauksiin.

Metro-lehden mukaan Cox on päättänyt luopua turhamaisista ulkonäköpaineista. Nainen kertoi, ettei häntä haittaa näyttää 20 vuotta vanhemmalta kuin hänen kihlattunsa Johnny McDaid. Näyttelijätär myönsi, että idea arvokkaasti vanhenemisesta tuli alunperin Johnnylta.

Mies kertoi, ettei hän pidä kauneusleikkauksista ja hän haluaisi nähdä Courteneyn vanhenevan hänen kanssaan mahdollisimman luonnollisena. Niinpä Cox päätti, että hän pidättäytyy leikkauksista kokonaan.

Courteney aikoo pitää huoltaan ulkonäöstään säännöllisen liikunnan ja terveellisen ruokavalion avulla. Julistuksellaan näyttelijätär on osoittanut olevansa yksi niistä harvoista tähdistä Hollywoodissa, joka vähät piittaa ikuisen nuoruuden tavoittelemisesta.