Elämänohjeet nuoremmille – otatko näistä opiksesi?

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset oppivat eläessään erilaisia asioita. Vaikeiden ajanjaksojen jälkeen moni saa uudenlaista perspektiiviä elämäänsä ja oppii jatkossa kohtaamaan vaikeita asioita entistä vahvempana. Paljon voi oppia kantapään kautta itse, mutta vanhempien ja viisaampien ihmisten neuvoja on välillä myös hyvä kuunnella.

CBC Radio One -kanava on tehnyt hauskan videon, jossa 7 – 93 -vuotiaat ihmiset antavat neuvoja nuoremmille. Lapset neuvovat pienempiä olemaan omituisia, huijaamaan lastenvahtia ja pysymään kaukana suosituista lapsista. 16-vuotias kehottaa nuorempia poikia pyytämään tyttöjä rohkeasti tanssimaan, ja 19-vuotias tyttö pyytää käyttämään vähän vähemmän meikkiä.

Keski-ikäiset ja vanhukset antavat myös tärkeitä elämänohjeita, joista viisain taitaakin tulla videon lopulla 93-vuotiaalta mieheltä. Koko videon tarkoituksen mitätöiden hän kehottaa ihmisiä olemaan kuuntelematta kenenkään neuvoja ja kulkemaan vain omaa polkua omalla tyylillä eteenpäin.