Avioero tulee kalliiksi: Megan Fox joutunee elättämään exäänsä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijätär Megan Fox ja näyttelijä Brian Austin Green ovat ilmoittaneet hakevansa avioeroa. Vuonna 2010 naimisiin menneellä tähtiparilla on kaksi lasta yhdessä. Pari on suunnitellut hakevansa lastensa yhteishuoltajuutta.

Daily Mail -lehden mukaan on todennäköistä, että Megan joutuu avioerossa maksumieheksi. Fox on nimittäin aviomiestään huomattavasti varakaampi. Suurella todennäköisyydellä tähtönen joutuu maksamaan ex-puolisolleen Brian Austin Greenille elatusapua.

TMZ-viihdesivuston mukaan Brian ei ole kykenevä tekemään töitä, sillä hän kärsii huimauskohtauksista. Greene on kärsinyt kohtauksista siitä lähtien, kun pariskunta joutui auto-onnettomuuteen. Rattijuoppo törmäsi pariskunnan autoon ja sen seurauksena Brianista tuli lähes kokonaan työkyvytön.

Avioerosta huolimatta parin on kerrottu olevan edelleen läheisiä. On todennäköistä, että Megan hyväksyy elatusavun maksamisen ex-miehelleen ilman katkeraa rahariitaa.