Turistit hämmästyivät – elefantit marssivat hotellin vastaanoton läpi

Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmisten tulisi ymmärtää elää sulassa sovussa maapallolla asuvien eläinten kanssa. Eräässä hotellissa tämä onkin sisäistetty erittäin hyvin, ja eräs isokokoinen eläinlaji tallusteleekin hotellin pihalla ja jopa hotellin ensimmäisen kerroksen läpi aina aika ajoin.

NatGeoExpeditions on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, joka on kuvattu Mfuwe Lodge -hotellissa Sambiassa. Hotelli sijaitsee South Luangwa National Park -nimisessä kansallispuistossa, minkä vuoksi eläimet ovat hotellin lähettyvillä tuttu näky. Alueen elefantit tekevät kuitenkin erityisen läheistä tuttavuutta hotellin henkilökunnan kanssa.

Videolla näkyy, miten elefantit kävelevät hyvin tottuneesti hotellin aulan läpi. Ne ohittavat matkallaan myös vastaanottotiskin, jonka vierestä kulkevat hotellin takapihalle. Aina marraskuun aikaan pieni elefanttilauma saapuu hotellin takapihalla sijaitsevan mangopuun luokse nauttimaan kypsyneistä hedelmistä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat