One Direction pitkälle tauolle – miljoonat fanit järkyttyivät

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

One Direction -poikabändin faneja on järkytetty tänä vuonna useiden shokkiuutisten kanssa. Ensin yhtyeen jäsen Zayn Malik lähti yhtyeestä, ja nyt muutkin jäsenet ovat kertoneet haluavansa viedä omia sooloprojektejaan eteenpäin ja jättää One Directionin väliaikaisesti taakseen.

Niall Horanista, Harry Stylesista, Liam Paynesta ja Louis Tomlinsonista koostuva kansainvälisesti huippusuosion saavuttanut One Direction on jäämässä tauolle. The Sun -lehden mukaan viisi vuotta yhdessä musiikkia tehneet nuoret miehet haluavat Malikin tavoin viedä nyt eteenpäin omia projektejaan.

One Direction ei hajoa lopullisesti vaan jää aluksi noin vuoden mittaiselle tauolle kunkin jäsenen koittaessa omia siipiään soolouran ja omien musiikkiprojektiensa kanssa. Bändi soittaa viimeisen konserttinsa Sheffieldissä 31. lokakuuta.