Kohukaunotar osallistui topless-paraatiin bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodista löytyy mittaamaton määrä tähteydestä haaveilevia neitokaisia. Osa heistä saa palstatilaa turvautumalla lähinnä ulkoisiin avuihinsa. Eräs heistä on itseään 32-vuotiaaksi väittävä yleisjulkkis Phoebe Price, joka viihtyy paparazzien tähtäimissä.

Eilen Phoebe osallistui World Go Topless Pride Parade -tapahtumaan Los Angelesin Venice Beachilla. Muista osallistujista poiketen hän ei kuitenkaan riisunut yläosiaan, vaan osallistui tapahtumaan poikkeuksellisesti bikineissä.

Phoebe Price on näytellyt monissa televisiomainoksissa ja vilahtanut muutamia kertoja myös televisiosarjoissa. Hänen suurin meriittinsä tähän mennessä on Dlisted-julkkisblogin antama titteli Vuoden kuumin lutka 2007. Taannoin julkisuudessa levisi kuvia, joissa Mickey Rourke pakeni eräästä kahvilasta Pricea, joka yritti päästä tähden kanssa yhteiskuvaan.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash