Rita Oralla vakava paniikkihäiriö: ”Pelkään kuolemaa!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kuuluisa poplaulaja ja tänä vuonna X Factor -viihdeohjelman tuomaristossa toimiva Rita Ora kärsii todella kovista paniikkikohtauksista. Paniikkikohtaukset johtuvat siitä, että tähti pelkää kuolemaa. Ora kertoo käyvänsä kuolemanpelon vuoksi säännöllisesti terapiassa.

Rita Oran kauniin ulkokuoren alta on paljastunut pelokas nainen, kun Ora kertoi The Sun -lehdelle pelkäävänsä kuolemaa. Laulaja käy säännöllisesti terapiassa hoitamassa pelkotilojaan, ja yrittää päästä terapeutin vastaanotolle vähintään kerran viikossa. Kuolemanpelon vuoksi nainen saa satunnaisia paniikkihäiriöitä, joista nainen on kärsinyt jo lapsesta saakka.

Ora kärsi paniikkihäiriöistä jo pienenä ja muistaa kertoneensa pikkutyttönä eräänä päivänä äidilleen, että ei haluaisi kuolla. Aaltoina tulevista ahdistuskohtauksista ja paniikkihäiriöistä huolimatta Ora on pystynyt työskentelemään normaalisti ja hakeutuu terapeutin puheille viikottain hoitaakseen pelkoaan.