StaraTV: Cheek haastattelussa Blockfesteillä!

StaraTV Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituin sooloartisti Cheek teki viikonloppuna huikean paluun esiintymällä Blockfesteillä Tampereella. Ratinan stadion oli ääriään myöden täynnä, kun Cheek esiintyi lauantain pääesiintyjänä. Stara tapasi artistin muutama tunti ennen konserttia.

Hotelli Ilveksen presidentinsviitissä Cheek kertoi mitä hänen elämässään tapahtui vuoden tauon aikana ja paljasti uuden levyn tekemisessä Los Angelesissa kohdattuja haasteita. Samalla Cheek valottaa hieman tulevan Alpha Omega -albuminsa sisältöä.

Blockfest 2015, Kuva: Santeri Saarinen, Stara
Blockfest 2015, Kuva: Santeri Saarinen, Stara
Blockfest 2015, Kuva: Santeri Saarinen, Stara
Blockfest 2015, Kuva: Santeri Saarinen, Stara
Blockfest 2015, Kuva: Santeri Saarinen, Stara
Blockfest 2015, Kuva: Santeri Saarinen, Stara