Räppäri Drake iski tennistähden – deittailee Serena Williamsia!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Raptähti Drake ja tennistähti Serena Williams ovat alkaneet huhujen mukaan lämmitellä suhdettaan uudelleen. Pariskunta tapaili vuonna 2011, mutta suhde jäi silloin lyhyeksi. Nyt pariskunta on taas lähentynyt.

Daily Mail -lehden mukaan räppäri ja tennistähti on nähty useita kertoja viettämässä iltaa yhdessä, eikä hellyydenosoituksissa ole säästelty. Äskettäin pari viihtyi yhdessä cincinnatilaisessa ravintolassa ja silminnäkijöiden mukaan pariskunta suuteli toisiaan intohimoisesti.

TMZ-viihdesivuston mukaan Drake on aina ollut kiinnostunut Serenasta ja viimein vaikuttaisi siltä, että suhde on saamassa toisen mahdollisuutensa. Ehkäpä Drakesta ja Serenasta tulee seuraava paparazzien piirittämä tähtipariskunta.