Mariah Carey kiistää jyrkästi raskausväitteet

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

New Idea -lehti uutisoi äskettäin, että 45-vuotias poptähti Mariah Carey on raskaana. Careyn tiedottaja on kuitenkin nyt ilmoittanut, että lehden julkaisema artikkeli sisältää väärää tietoa, eikä pariskunnalla ole odotettavissa perheenlisäystä.

New Idea julkaisi uutisen, jonka mukaan tuore pariskunta Mariah Carey ja James Packer odottaisivat lasta ja olisivat onnensa kukkuloilla tulevasta perheenlisäyksestä. Careyn edustaja kommentoi uutisen tullessa julki Just Jared -sivustolle, että tieto ei pidä paikkaansa.

Carey ja Packer alkoivat seurustelemaan kesäkuussa ja esiintyivät ensimmäistä kertaa pariskuntana ollessaan Italiassa yhdessä lomalla. 45-vuotiaalla Careylla on aikaisemmasta suhteesta neljävuotiaat kaksoset, ja Packerilla on entisen vaimonsa kanssa kolme lasta. Careyn ja Packerin perhe ei kuitenkaan näillä näkymin ole vielä lisääntymässä yhdellä lapsella.